Med berget som kraftkälla

På Mountain Mind har vi berget som utgångspunkt för vår verksamhet. Vi erbjuder kurser, retreats och föreläsningar inom yoga, meditation och mindfulness. Dessutom skräddarsyr vi helhetslösningar åt företag, hotell och konferensanläggningar. Vi har basen i Åre men tar gärna uppdrag även på andra platser. Så ofta det går förlägger vi övningarna utomhus.

Malin Kronvall

Leg. sjukgymnast, föreläsare, yogalärare certifierad vid Yoga Alliance i USA samt mindfulnessinstruktör. Förutom en bakgrund som verksamhetschef har Malin verkat som utbildare och handledare inom träning/hälsa och sjukgymnastik. Hon har även arbetat med flera researrangörer, konferenssäljare och hotell med att sy ihop event, föreläsningar och andra aktiviteter utifrån ett hälsoperspektiv

Lotta Byqvist

Mindfulnessinstruktör, diplomerad kostrådgivare och hälsoskribent. Har en bakgrund inom PR och marknadsföring. Författare till böckerna ”Kvinnorna som slutade banta” tillsammans med Anna Langer, ”Boken om Q” tillsammans med Mats Qviberg och ”Åre by Pocke” tillsammans med Pocke Nilsson.