Föreläsningar och kurser med Malin Kronvall

Vi erbjuder föreläsningar och aktiviteter inom- och utomhus.

Hälsa är en balans mellan kropp, själ, tanke och handling. Fysisk och mentalkraft. När vi har alla delar i balans så ökar vi hälsan – livskvalitén. Mindfulness är ett sätt att hantera och möta stress. Ett enkelt och kraftfullt verktyg och ett förhållningssätt till livet att möta förändringar och prövande tider med större lätthet. Medveten närvaro hjälper oss att uppleva samspelet mellan själ, kropp, tanke och sinne.

Föreläsning om stresshantering och hälsa ur ett helhetsperspektiv som även varvas med praktiska övningar och tid för reflektion i gruppen.
– Vi går igenom stressens grunder ur ett individ- och organisationsperspektiv.
– Vad är stress och hur påverkas kroppen, tankar och känslor vid stress.
– Enkla fungerande verktyg att bryta stress reaktioner .
– Hur kan jag träna mig att vara mer närvarande i olika situationer så jag blir mer fokuserad- koncentrerad på min uppgift.
– Lär dig att använda dina inre resurser .
– Öka din medvetenhet. Hur du reagerar på stress, det underlättar dina val och handlingar.

Exempel på föreläsningar och aktiviteter:
– Bergsmeditation
– Mindfulnessskurser 
– Hälsa och stresshantering
– Hållbarhet börjar inifrån
– Att leda utifrån hjärta och hjärna
– Stressa mindre & prestera mer
– Vandringar, till exempel uppför Åreskutan
– Pilgrimsvandringar

Hör av er så skräddarsyr vi ett paket som passar er.

Malin Kronvall

Som mindfulness- och yogalärare samt Leg. sjukgymnast förmedlar Malin ett helhetsperspektiv på kropp och själ som gör hennes föreläsningar och kurser unika.Hon har hjälpt såväl elitidrottare som medarbetare på stora företag till avspänning, ökat fokus och bättre prestation. Malin inspirerar deltagarna att bli mer fokuserade och mindre stressade. Målet är ökad livskvalitet och förmåga att prestera mer med mindre ansträngning. På ett enkelt och tydligt sätt lotsar Malin deltagarna genom ett program som lockar till såväl skratt som insikt och eftertanke.