Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/inc/ssba_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-content/plugins/testimonials-by-woothemes/classes/class-woothemes-widget-testimonials.php on line 270 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/7/6/mountainmind.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Mountain Mind Åre 8 - 11 November, Yoga Workshop med Melanie Cooper & Jennie Wadsten - Mountain Mind Åre

Ashtanga workshop med Melanie Cooper och Jennie Wadsten!

Missa inte denna chans till en intensiv och härlig work shop för dig som vill fördjupa dina Ashtangakunskaper, men också för dig som aldrig tidigare provat på denna form av yoga. Ashtangayoga är en traditionell yogaform som är fysiskt men också meditativ, och som du kan praktisera och utveckla på egen hand när du lärt dig de olika positionerna. En perfekt baskunskap för all form av yoga.

Men två mycket välutbildade lärare samt en assistent får alla möjlighet att få all den hjälp du behöver för att dela upp positionerna i detalj och titta på hur de fungerar bäst för just dig och din kropp. Det kommer bara finnas 15 platser så alla får chansen till hjälp, råd och tips som passar just dig och din nivå. 

Klara och lättförståeliga instruktioner kommer göra att både nybörjare och avancerade yogautövare kommer få många aha-upplevelser och massor av ny kunskap att bära med sig i sin yogapraktik.

Varje dag börjar med en ”Self Practice”-klass där lärare och assistent justerar och hjälper till så att du kommer rätt i positioner och flöde. Detta följs av en ledd klass med mer ”flow” och där det finns utrymme för att lära sig mer om yogaformens delar.

På eftermiddagarna kommer det vara olika workshops och därefter en kvällsklass med mjuk yinyoga och yoga nidra – djupt avslappnande yoga som skön avslutning på en intensiv dag.

Det blir tre olika workshops,  och alla kan vara med oavsett nivå. 

Schema:

Schedule

Thursday

16.00 – 17.30 Ashtanga 

17.45 – 19.15 Yin & Yoga Nidra

Friday

7.30 – 9 Self practice
9.30 -11.30 Ashtanga
Lunch break

1.30 – 4 Workshop

4.30 – 6 Yin

6 – 6.45 Yoga Nidra

Saturday

7.30 – 9 Self practice
9.30 -11.30 Ashtanga
Lunch break

1.30 – 4 Workshop

4.30 – 6 Yin

6 – 6.45 Yoga Nidra

Sunday

7.30 – 9 Self practice

9.30 -11.30 Ashtanga
Lunch break

1.30 – 4 Workshop

Pris:
2000 kr för hela helgen. 1750 kr för medlemmar och om du bokar innan 15 september.

Lunch ingår inte i priset, men det kommer finnas snacks, te och frukt för att fylla på energi. För alla deltagare kommer det också finnas erbjudande för både lunch och middag till rabatterat pris på restauranger i byn. Boende bokar man själv, men vi kan hjälpa till med kontakter.

Bokning:
malin@mountainmind.se

Om lärarna

Melanie Cooper
Melanie har undervisat yoga sen 1997 och hon är en omtyckt lärare som brukar beskrivas som lugn, omtänksam, kunnig och varm.
Hon undervisar regelbundet på yogalärarutbidningar i Ashtanga, Yin och yoga Nidra. Hon har fasta klasser i Bristol, UK, och retreats i Goa och Grekland. Hennes bok ’Teaching Yoga Adjusting Asana’ (2013) är populär och uppskattad.
Melanie är fascinerad av, och inspirerad av möjligheterna till självkännedom och utveckling som yogan kan ge.
www.melaniecooper.co.uk

Jennie Wadsten
Jennie har utövat yoga sen 1997 och undervisat och  jobbat heltid med yoga sen 2005. Hon bor i Goa, Indien men besöker Europa regelbundet för att undervisa workshops, retreats och yogalärarutbildningar, främst i Yoga Nidra, Yin Yoga och Vinyasa Flow. Hon studerar även psykologi.
För Jennie handlar yogalärarrollen om att se varje elevs unika behov och att utifrån detta inspirera till att utforska och utveckla andning, närvaro, stabilitet och glädje.
www.yogaleela.se 

Share on FacebookEmail this to someone