Ashtangayoga Workshop i Åre med Maria Boox, 4 April – sön 7 April 2019

Boka en fantastisk yogahelg på Åre Yogacenter.Maria Boox, en av Sveriges mest erfarna lärare inom Ashtangayogan kommer äntligen och besöker oss. Missa inte detta!
Pris: 2 400 kr för workshop,
boka innan 30 November ”earlybird”2 200kr.
Bokning och frågor:
malin@mountainmind.se

Boende: Vi har några reserverade rum till bra pris på Åre b&b
mer info: Malin, Åre Yogacenter
070 791 90 80

Ashtangayoga är en dynamisk och klassisk yogaform med bestämda sekvenser av positioner, som kan vara lite mer fysiskt krävande än andra yogaformer, men också meditativ och lugnande just för att du gör positionerna (asanas) i samma ordning varje gång i flöde med din andning. Allt eftersom du utvecklas i din praktik kommer du fördjupa din förståelse av positionerna samtidigt som din rörlighet och styrka ökar. Alla positioner går att modifiera för att passa användaren, så det finns ingen som inte kan utöva denna underbara yogaform som också kan utgöra en trygg grund för dig vilken yogaform du än vill testa på.
Vi kommer jobba på de olika positionerna och gå djupare inom Tristana, alltså pranayama (andning), bandhas och drishti (blick). Maria kommer också hjälpa oss fördjupa förståelsen för de olika lagren (koshas) i kroppen vilket kommer leda vidare till en helande och hälsosam praktik med flödande yogaasana och pranayama.
Den här kursen är för alla som vill fördjupa sin förståelse för sin Ashtangayogapraktik eller som är nyfikna på denna typ av yoga. Alla är välkomna, oavsett nivå. Maria Boox själv säger:
-”Jag brinner för att arbeta med både nya och erfarna yogautövare ”, vilket tydligt visar vilken tolerant yogaform detta är.
Maria Boox är har under 30 år varit hängiven Ashtangayogan och utbildats av de stora lärarna i Indien och världen. Hennes djupa kunskap och förståelse för både kropp och själ gör henne till en mycket eftertraktad lärare. Maria tar dig djupare in i yogan, oavsett vilken bakgrund du har eller vilken nivå du befinner dig på.

Vi kommer hålla till på mysiga Åre Yogacenter som ligger mitt inne i Åre, nära till natur, skidåkning och allt annat som byn bjuder på. Ett perfekt tillfälle att kombinera yoga med nöje i sagolik miljö.

schema
Torsdag 4 April
18.00- 20.00
Ledd klass som avslutas med pranayama

Fredag 5 April
8.00-10.00 Mysorepraktik
10.30 Brunch för de som vill

vila, skidor ev. aktivitet med mountainmind.

16.30 – 19.00 workshop

Lördag 6 April
8.00-10.00 Mysorepractise
10.30- brunch för de som vill
paus, skidor, annan aktivitet.

16.00-18.30
workshop

Middag för de som vill 19.00

Söndag 7 April
08.00-10.00 Mysorepraktik

10.00 lättare förtäring

10.30-12.00 Avslutning med frågor och pranayama